Idealno darilo!

DARILNI BONI

Kaj kupiti nekomu, ki ima že vse?

Vsi smo že bili v situaciji, ko ne vemo kaj podariti za rojstni dan, obletnico, Božič, novo leto ali druge priložnosti. Ko smo v trgovini porabimo ogromno časa, in razmišljamo kakšna bo reakcija oz. uporabna vrednost izbranega darila. Mnogokrat se odločimo za darila, ki jih oseba že ima, jih ne potrebuje ali pa izberemo darilo, za katero mislimo, da bo zares smešno, uporabne vrednosti pa dejansko nima.

Ponujamo Vam sproščujočo idejo za vaše darilo!

Obdarite svoje najbližje, prijatelje, znance z darilnimi boni Kozmetični salon BEA, da pozabijo na vsakdanji stres, bolečine in naporno življenje. Vsak darilni bon pripravimo osebno za vas, po vaši želji in želji obdarjenca.
Darilni bon lahko izdelamo za katerokoli vrednost katera bo prilagojena vašim željam in zahtevam. Najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve v naši ponudbi, ki si jo lahko ogledate na ceniku. Darilne bone izdajamo za vse naše storitve in z veseljem vam bomo svetovali.

Rok trajanja
Darilni boni so veljavni eno leto od datuma nakupa.

Menjava bona
Potrudili smo se, da bi v kar največji meri ustregli vašim željam in različnim situacija, ki so se nam v preteklih desetletjih poslovanja pojavile.  Naši boni imajo tako neomejeno veljavnost in jih je moč koristiti za katerokoli storitev, ne glede na vsebino bona. Ne glede na vse pa čisto vseh želja, ki se v zvezi z darilnimi boni pojavijo ne moremo izpolniti.

Menjava bona za drugo storitev:
Izberete lahko katerokoli storitev iz naše ponudbe, pri tem pa se upošteva njihova vrednost s cenika. Darilni bon se ovrednoti po vplačani vrednosti, ki je navedena na pripadajočem izdanem računu, razen v primeru, da je bil izdan v promocijske namene ali nagradne igre oziroma, če je na njem navedeno, da menjava ni možna.

Menjava bona za nov bon:
Menjava darilnega bona za drug darilni bon ni mogoča.

Menjava bona za gotovino:
Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča.

Podarite DARILNI BON, mi pa se bomo potrudili, da bo vaše darilo nekaj posebnega.

Kozmetični salon BEA

Trgovska ulica 5c, 6310 Izola

+386 (0) 30 303 843

narocanje@salon-bea.si

Urnik

Na voljo smo vam po predhodnem naročilu

Scroll to Top